2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Engellilerin tekerlekli sandalye sevinci

İstanbullu iş adamı Ayhan Ergenç, Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki 8 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

İhtiyaç sahibi olan fiziksel ve bedensel engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtımının yapıldığı tören Dörtyol Atatürk Parkı’nda gerçekleştirildi.

Törende konuşan hayırsever Ayhan Ergenç kendisine böyle bir teklif sunulduğunda tereddüt etmeden yardım yapmayı kabul ettiğini belirterek, "Ben İstanbul’dan geliyorum. Sayın Milletvekilimiz Öztürk, böyle bir hayır işini bana açınca ben hemen kabul ettim. Ancak bu tür bir kalabalığı ve ortamı beklemiyordum. Çok duygulandım inşallah devamı gelir" dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Mustafa Öztürk ise kendisine iletilen sorun ne olursa olsun hemen çözüme kavuşturulması için çaba gösterdiğini belirterek, "Bu tekerlekli sandalyelerimizin kazandırılması noktasında Dörtyollu esnafımızdan yararlanmak istedik. Yani hizmette Dörtyol’a kaynakta Dörtyol’a olsun istedik ve tekerlekli sandalyeleri burada yaptırdık. Biz özellikle toplumun tüm katmanı ile her kesimiyle el ele, birlik beraberlik içerisinde olarak ülkemizi daha iyi bir seviyeye getirmek için çalışıyoruz. Biz tüm kesimleri kucaklıyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından 8 engelli vatandaşa tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Törene Dörtyol Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen de katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 17:27:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?