7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

ESDER'den öğrencilere yardım

ESDER'DEN ÖĞRENCİLERE YARDIM

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Hatay Şubesi Ahilik Kültürü Haftası ve Esnaf Bayramı dolayısıyla, ilköğretim okulu öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.

ESDER Hatay Şube Başkanı Fahri Serdar Özal, ahiliğin sevgi, kardeşlik, üretim ve paylaşım medeniyeti olduğunu belirterek,"Bu ilkelerden yola çıkarak kutlamalarımızda çocuklarımızı unutmadık. Her yıl düzenlediğimiz etkinliklere ek olarak bu yıl ilköğretim okullarında ihtiyaçlı öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Yönetim Kurulu üyelerimizin araştırmalarıyla ve destekleriyle hafta boyu her gün 50 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunacağız. İlk olarak Abdi İpekçi İlköğretim Okuluna hediyeler dağıtıldı” dedi.

Abdi İpekçi Okul Müdürü İsmet Özdemir’e teslim edilen 50 öğrencilik kırtasiye seti öğrencilere dağıtıldı. Abdi İpekçi Okul Müdürü İsmet Özdemir, yapılan yardımlar için ESDER Hatay Şubesi yöneticilerine teşekkür etti.

Ahilik Kültürü Haftası ve Esnaf Bayramını için ESDER’in düzenlediği ve 18 Ekim Pazartesi günü başlayan kutlamalar, 24 Ekim Pazar günü Eski Belediye Binası önünde son bulacak.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 15:31:04
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 15:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?