2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Eşine en güzel hediyeyi verdi

Antakyalı Halife Doğru, 1'i erkek, 3'ü kız dördüz bebek dünyaya getirdi. Doğru, Babalar Günü'nde Suudi Arabistan'da çalışan eşine 4 çocuk verdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Antakya Çocuk Doğum ve Bakımevinde Anestezi Uzmanı Dr. Zeki Kahraman ve Kadın Doğum Uzmanı Dr. İlkay Tepe Ödemiş'in sezaryen ile gerçekleştirdiği doğumda bebeklerin ve annenin sağlık durumlarının çok iyi olduğu belirtildi.

Antakya'ya bağlı Dikmece Köyü'nde oturan Halife Doğru (28), 3.5 yıl aradan sonra ikinci gebeliğinde 1'i erkek 3'ü kız dördüz bebek dünyaya getirdi. 3.5 yaşında bir erkek çocuğu olan Halife Doğru, 29 yaşındaki eşi Tarık Doğru'nun 5 yıldır Suudi Arabistan'da çalıştığını belirterek, "Babalar Günü'nde eşime 4 çocuk verdiğim için çok mutluyum" dedi.

Henüz çocuklarını görüp kucağına alamadığını belirten anne Halife Doğru, dördüzlerinin dünyaya sağlıklı geldiklerine çok sevindiğini ancak daha isimlerini koymadıklarını belirterek, "Kayınpederim Suudi Arabistan'da bulunan eşime doğum yaptığımı ve çocukların sağlık durumlarının iyi olduğunu söylemiş isimlerini de kendileri koyacaklar" dedi.

Dede Necmettin Doğru, (49) Babalar Günü'nde gelininin dördüz bebek dünyaya getirmesine sevindiklerini söyleyerek, "Dördüz olacaklarını daha 3 aylıkken biliyorduk ancak sağlıklı doğmaları bizi sevindirdi. Ama babaları yurtdışında çalışıyor. Anneleri tek başına bu çocuklara nasıl bakacak bilemiyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2008 Pazar 13:35:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?