7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Esnaf Kefalet'in acı kaybı

SAMANDAĞ ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ İLK BAŞKANI SAİD GÜLŞEN ÖLDÜ

Samandağ Esnaf Kefalet Kooperatifini 1963'te kuran ve günümüze kadar getiren ilk başkanı Said Gülşen'in ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Samandağ esnafına yıllarca hizmet eden, esnafa sağladığı kolaylıklarla tanınan, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Said Gülşen'in ani ölümü ilçede matem havasına sebep oldu. 7 çocuk babası olan Gülşen, 84 yaşında vefat etti. Dün sabah saat 05.00'te aniden fenalaşan Sait Gülşen, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Gülşen'in cenaze törenine CHP Hatay Milletvekili Fuat Çay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı CHP PM üyesi Nihat Matkap, Bölge Birlik ve Kırıkhan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Toplucu, İskenderun Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç, Payas Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Oğuz, Serinyol Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Koyun, Dörtyol Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gün, Yayladağı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Kudret Uğurlu, Reyhanlı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Bayır ile çok sayıda iş adamı ve sevenleri katıldı.

SAMANDAĞ ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ İLK BAŞKANI SAİD GÜLŞEN ÖLDÜ
SAMANDAĞ ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ İLK BAŞKANI SAİD GÜLŞEN ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 09:46:00
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 10:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?