6
Mayıs
2024
Pazertesi
HATAY

Estetik oldu, 2 gün sonra öldü

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde iki çocuk annesi Şehide Avcı (37), 10 yıl önce sezaryenle yaptığı doğum sonrası karnında oluşan izlerden ve yağlardan rahatsız olunca özel bir tıp merkezine başvurdu.

 Estetik uzmanı Dr. Atilla Ersoy’un tetkiklerinin ardından ameliyat olan Avcı, 48 saat sonra aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Dr. Atilla Ersoy, ameliyatın başarılı geçtiğini, operasyonun ardından hastanın kendisini iyi hissettiğini ifade etti. 

Ersoy, “Kalkıp yürüdü ve evine gitmeye hazırlanıyordu. Aniden nefes alamadığını, kalbinin hızlı çarptığını söyleyince müdahalede bulundum. Kalbine masaj yaptım, suni solunum cihazına bağladık. Devlet Hastanesi’ne kaldırarak, müdahaleyi burada sürdürdük’’ dedi. 

Avcı’nın kalp krizi veya yağ embolisinden ölmüş olabileceğini belirten Ersoy, “Küçük bir ameliyatta hastanın ölmesi binde bir görülen bir olay. Anestezi olan her hastada bu risk vardır. Çok üzgünüm’’ diye konuştu. Avcı’nın eşi İsa Avcı doktorun çok titiz davrandığını belirterek şikayetçi olmayacağını söyledi.

aa
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 14:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim bilgiç IP: 85.100.76.xxx Tarih : 13.12.2006 20:46:08
bu iş daha burda bitmedi özel hastane dedikleri renin de hiç bir eşya YOK ve bu ölüm o özel dedikleri hastane yüzünden oldu yetkililere sesleniyorum lütfen özel hastaneleri kapatın ya da durdurun BAŞKALARI ÖLMEDEN....