3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Ev sahibinin hırsız tedbiri tuttu!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir evde hırsız olduğu ihbarını alan polis, zanlılardan birini yakalamayı başardı. Evi 3. kez soyulan şahıs, ayakkabısına sakladığı para dolu cüzdanın çalınmadığını görünce sevindi.

Alınan bilgiye göre olay, gece geç saatlerde Sakarya Mahallesi 288/19 Sokak Yarıkkaya Sitesi A Blok'ta oturan Mustafa Aynur'a ait evde meydana geldi. Ev sahiplerinin bulunmadığı sırada 2 kişinin pencereden eve girdiğini gören komşularının ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, hırsızlardan birini kaçmaya çalışırken yakaladı.

Diğer hırsızın içerde saklandığı düşünülerek evin etrafı sarıldı. Misafirlikte olan ev sahibinin telefonla çağırılarak gelmesiyle birlikte eve giren polis, odalarda
yatakların altında hırsızı aradı. Hırsızların adeta alt üst ettiği evinin üçüncü kez soyulduğunu söyleyen Mustafa Aynur, uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı.

Bir süre sonra ayakkabılığa koşarak bir ayakkabının içerisinden para dolu cüzdanını çıkaran Aynur, paralarının yerinde olduğunu görünce sevindi. Aynı zamanda apartman yöneticisi olan ve aidatları yeni topladığı için yaklaşık bin 500 ytl para bulunan cüzdanını kurtardığı için sevinen Aynur'a polisler, "Daha önce evin soyulduğu halde niye cüzdanını yanında taşımıyorsun" diyerek kızdılar. İki çeyrek altının çalındığı olayı en az zararla atlatan ev sahibi Mustafa Aynur, hırsızlardan bıktığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 17:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?