4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

Eve dönmek istemedi, bıçaklandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir kişi, boşanma davası açan karısını, “eve dön” teklifini kabul etmediği gerekçesiyle bıçakla ağır yaraladı.

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Dumlupınar Mahallesi'nde bir süre önce eşi Harun Ü'den ayrılarak annesinin evine yerleşen Nilüfer Ü. (32), boşanma davası açtı. Harun Ü. (33), çocuğunu görmek ve eşiyle barışmak için kayın validesinin evine gitti. Eşinin evine dönmesini isteyen Harun Ü, teklifinin kabul edilmemesi üzerine Nilüfer Ü'yü sırtından, göğsünden ve elinden bıçakladı. Ağır yaralanan Nilüfer Ü, ambulansla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yetkililer, zanlının yakalandığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler. Kızının saldırıya uğradığı sırada misafirlikte olan ve haberi alır almaz hastaneye gelen anne Durna Çatak, damadı ile aralarında uzun süredir sorunları bulunduğunu söyledi.

Kızının “artık dayanamadığını” söyleyerek boşanma davası açtığını ve yanına yerleştiğini anlatan anne Durna Çatak, “Bir çocukları var. Daha önce de çocuğu kaçırmıştı. Polisler yakalayıp çocuğu annesine teslim etmişti. Korktuğumuz başımıza geldi, sonunda bunu da yaptı” şeklinde konuştu.




AA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2007 Pazar 13:25:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?