4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

FB. Derneği'nden 100.yıl kutlaması

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği, kulübün 100. kuruluş yıldönümü ile 100. yılda kazanılan şampiyonlukları görkemli bir geceyle kutladı.

Geceye, CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, Belen Kaymakamı Mehmet Öz, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, İskenderun Demirçelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, dernek üyeleri ve çok sayıda Fenerbahçeli taraftar katıldı.
Gecede bir konuşma yapan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Fatin Bereketoğlu, "Bu güzel gecede İskenderun Fenerbahçeliler Derneği olarak, sporun dostluk ve kardeşlik olduğu bilinciyle İskenderun'dan tüm Türkiye'ye farklı renklerin dostluğu ve kardeşliğinin mesajını vermek istiyoruz" dedi.

Daha sonra Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Can Teymur tarafından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın gönderdiği mesaj okundu. Aziz Yıldırım'ın mesajı büyük alkış topladı.

Fenerbahçe taraftarı olan İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu da, gecede yaptığı konuşmada, "Biz bu şampiyonluğu kolay kazanmadık, bu şampiyonluk azmin, birlik ve beraberliğin eseridir. Zaferler ancak bu şekilde kazanılır. Bir ekibin ve nihayet biz fedakar taraftarların bu şampiyonlukta çok büyük payı vardır. Fenerbahçe'yi büyük yapan da bu birlik ve beraberliktir, Fenerbahçe ruhudur. Bu ruh, bu azim devam ettiği müddetçe 3 veya 4 büyükler dediğimiz bizden başkalarının sadece adı olacak, ama zirvede
hep Fenerbahçe kalacaktır. Daha nice şampiyonluklara. Ne mutlu Fenerbahçeliyim diyene" diye konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Orhan Karasayar da, derneğe 10 metre uzunluğunda Fenerbahçe bayrağı hediye etti. Yapılan konuşmaların ardından havai fişek gösterisi altında Fenerbahçe Marşları söylendi. Davetliler, canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.
iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 11:26:28
Güncelleme :4 Ağustos 2007 Cumartesi 18:00:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?