6
Mayıs
2024
Pazertesi
HATAY

FB Derneği'nin 100. Yıl Balosu

Hatay Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen 100. Yıl Balosu'na, Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün ve beraberindeki heyet de katıldı. 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen baloya Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün, İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar, Yönetim Kurulu üyesi Ercan Karasu, 100. Yıl Kutlama Komitesi Başkanı Ender Alkaya, Müze ve Arşiv Kurulu Başkanı Sertaç Kayserilioğlu, Dernekler Sorumlusu Murat Poyraz ile diğer yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı. 

Baloda 10. Yıl Marşı ile coşan davetliler, Fenerbahçe marşları ile halay çektiler. Yapılan dansların ardından baloya katılan yöneticilere Hatay Fenerbahçeliler Derneği tarafından plaket verildi. Düzenlenen gecede AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Soydan'a üzerinde adı yazılı olan 12 numaralı sarı-lacivert forma hediye edildi. 

Gecede bir konuşma yapan Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün, "Biz kendimizi toplumumuzla kaynaşmış olarak kabul ediyoruz. 100. kuruluş yıldönümümüzü kutlarken, topluma nasıl katkı sağlarız bunu düşünüyoruz. Bu noktada okul yapımı, sağlık ocağı yapımı, Fenerbahçe ormanı oluşturulması, öğrenci okutulması gibi toplum yararına olan konuları gündemimizde bulunduruyoruz. Biz istiyoruz ki, 100. yılımızda yalnız futbolda değil, bütün diğer branşlarda başarılı sonuçlar alalım, topluma katkı sağlayalım ve tarihe bir not düşelim. Çünkü hiçbirimiz ikinci bir yüz yılı yaşayamayacağız" dedi. 

Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy ise, "Biz Fenerbahçeliler tüm ülkeye, tüm ulusa sevgiyle, yürek gözüyle, yüreğimizden akanla bakmayı şiar edinenlerdeniz. Biz istiyoruz ki herkes, her birey, her sivil toplum kuruluşu da bizim baktığımız yerden bu ülkeye bakabilsin" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2006 Pazar 10:14:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halime kahramanoğlu IP: 78.161.131.xxx Tarih : 28.11.2008 19:41:40

bence bu balolar özel tarihler için olmasın her yıl FENERBAHÇE balosu düzenlensin...hem derneğe biraz daha para konusunda katkımız olur: konya FENERİUM başkanı bülent amcaya slmlar