6
Mayıs
2024
Pazertesi
HATAY

Fenerbahçeliler Derneği'nden ek derslik

Hatay Fenerbahçeliler Derneği, Bağrıyanık İlköğretim Okulu'na 4 adet ek derslik ile kalorifer tesisatı yaptıracak. 

Hatay Valisi Ahmet Kayhan, İl Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bozoğlan ve Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy arasında imzalanan protokolle, Bağrıyanık İlköğretim Okulu'na 4 adet ek derslik ve kalorifer tesisatı yaptırılacak. Okulun ismi, yapılacak yatırımla Fenerbahçeliler İlköğretim Okulu olarak değiştirilecek. 

Dernek adına protokole imza atan Ezelsoy, proje bedelinin 200 bin YTL olduğunu, Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası desteklerini gösterdiklerini ve yatırımın 1 yılda tamamlanacağını söyledi. Ezelsoy, "100. yılını kutlamakta olduğumuz tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu Fenerbahçe'nin büyük Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın gösterdiği hedefler doğrultusunda yapımına başlayacağımız Fenerbahçeliler İlköğretim Okulu'nun milli eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah buradan yetişecek öğrencilerimiz vatana ve milletine faydalı birer birey olacaklardır. Hatay Fenerbahçeliler Derneği üyeleri olarak eğitime yaptığımız katkılar artarak devam edecektir" dedi. 

Vali Ahmet Kayhan ise Hatay Fenerbahçeliler Derneği'nin bu davranışının diğer spor klüplerine örnek olması gerektiğini söyledi.
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 16:41:30
Güncelleme :8 Haziran 2006 Perşembe 16:45:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?