7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Futbol okulunda zil çaldı

SEVGİ TOHUMLARI FUTBOL OKULUNDA ZİL ÇALDI

İl Emniyet Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Hatay İl Temsilciliği tarafından Defne Projesi kapsamında ortak yürütülen Dom Aşiretlerine yönelik topluma kazandırma projesinde, Sevgi Tohumları Futbol Okulu sporcularının okulları ziyaret edilerek okuldaki başarı durumları, davranışları takip edildi ve kazandıkları değerlerin okula yansıması da gözlemlendi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Herkes İçin Futbol Hatay İl Temsilcisi Yüksel Coşkun, yapılan takip sonucunda öğretmenlerden ve idarecilerden alınan olumlu tepkilerin, bu projenin ne kadar yararlı olduğunu kamuoyuna gösterdiğini belirtti. Coşkun “Daha önceleri okula devam etmeyen öğrencilere birinci şartın ahlak ve eğitim olduğu anlatıldıktan sonra bu çocuklarımız okullarına devam etmeye başlamışlar ve birçoğu sınıflarında sınıf başkanı, spor kolu başkanı gibi kollarda görevlendirilmişlerdir” dedi.

Coşkun, okuldaki öğretmenler ile istişarelerin devam edeceğini, okullarına alışma sürecinde sürekli diyalog içinde olunarak başarılı olanların ödüllendirip diğer çocuklara da teşvik olması bakımından bunun faydalı olacağını ifade etti.

Okul idarecileri ise, bu çocuklarla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadıkları gibi davranışları ile örnek gösterilebilecek durumda olmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek; bu konuda emeği geçenlere de teşekkürlerini ilettiler.

SEVGİ TOHUMLARI FUTBOL OKULUNDA ZİL ÇALDI
SEVGİ TOHUMLARI FUTBOL OKULUNDA ZİL ÇALDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2010 Cumartesi 11:08:01
Güncelleme :9 Ekim 2010 Cumartesi 12:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?