5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Görüştürmeyince öldürdü

HATAY’ın Belen İlçesi’nde taşeron firmadan ücretini alamadığı gerekçesiyle işinden ayrılan temizlik işçisi 25 yaşındaki İbrahim Yorulmaz, Belen Belediye Başkanı MHP’li Cemil Yılmazlar ile kendisini görüştürmek istemediğini iddia ettiği site görevlisi 28 yaşındaki Murat Kırılmaz’ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Olay, dün akşam Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar’ın oturduğu Fatih Mahallesi’nde sitede meydana geldi. İddiaya göre, Belen Belediyesi’ne hizmet veren taşeron şirkette çalışan İbrahim Yorulmaz, 2 gün önce 6 aylık ücretinin ödenmediğini söyleyerek işten ayrıldı.

Belediyenin taşeron şirkete ödeme yapmadığı için ücretlerini alamadığı ileri sürülen İbrahim Yorulmaz, akşam saatlerinde Belediye Başkanı Yılmazlar ile görüşmek için oturduğu siteye geldi. Ancak site görevlisi Murat Kırılmaz, Yorulmaz’a belediye başkanı ile görüşemeyeceğini bildirince, aralarında tartışma çıktı. Tartışma alevlenince İbrahim Yorulmaz yanında getirdiği otomatik av tüfeğiyle görevliye art arda ateş etti. Ağır yaralanan Murat Kırılmaz, kaldırıldığı İskenderun Körfez Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahaleye karşın öldü.

Cinayet şüphelisi İbrahim Yorulmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Cinayetle ilgili soruşturma başlatılırken, psikolojik tedavi gördüğü belirtilen İbrahim Yorulmaz’ın oturduğu mahalleden komşusu olan öldürdüğü Murat Kırılmaz ile aralarında eskiye dayanan bir husumet bulunduğu da öğrenildi. Olayın bu konuyla ilgili olup olmadığı da araştırılıyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2011 Çarşamba 14:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?