2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Güloğlu, eline asker kınası yaktı

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas beldesinde düzenlenen asker uğurlama şöleninde sahne alan ünlü sanatçı Davut Güloğlu, eline kına yaktı.


Payas Belediyesi Anıt Alanı'nda düzenlenen şölene Payaslılar yoğun ilgi gösterdi. Asker adayı 80 genç için düzenlenen şölende, Belediye Başkanı Bekir Altan tarafından kına hazırlatıldı. Ellerine kına yakılan bir çok asker adayı, aileleri ile birlikte sahneye çağrıldığında gözyaşlarına hakim olamadı. Vatanın bölünmez bütünlüğü için var güçleri ile çaba göstereceklerini dile getiren Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, "Askerlik çağına gelen gençlerimiz için aileleri ve yakınları, eğlenceler düzenliyorlar.
Ancak biz onlara daha fazla moral vermek için kapsamlı bir şölen hazırladık. Bu vatan için canlarını seve seve vermeleri için, bu vatana kurban olmaları için de onları kına yakarak uğurlamayı uygun gördük" dedi.


Şölenin finalinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Davut Güloğlu, yoğun bir sevgi seli ile karşılaştı. Genç kızların çığlık atarak karşıladığı Güloğlu, şaşkınlığını gizleyemedi. Asker adaylarına kına yakıldığını duyan Davut Güloğlu, sahneden Belediye Başkanı Bekir Altan'a seslenerek kendisinin de eline kına yakmak istediğini söyledi. Belediye Başkanı Altan tarafından eline Türk bayrağı işlemeli kına yaktıran Davut Güloğlu, "Askerler için yakılan kına, vatana kurban olmayı simgeler. Ben bu vatana her zaman
kurban olurum. Her karış toprağı için canımı seve seve veririm. Vatan için kına yaktık, kısmet artık düğünümüze" diye konuştu.


Konser sonrası objektiflerin karşısına geçen Güloğlu, evlilikle ilgili çıkan dedikodulara cevap verdi. Ünlü sanatçı, şu an için evliliğin kendisine yakın olmadığını belirterek, "Ben kına yakarken evleniyorum sandım. Bana ilk defa kına yakıldı. Tabii yakılan kına anlamlı bir kınaydı. Çünkü Türk bayrağı işlemeliydi. Ben aslında kalbimin üzerine yapmak istedim ama olmayacağını söylediler. Bu kınayı yakınca herkes evlilik sorularını yöneltti. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Bir kere evleniyorsanız, bunun dönüşü olmaz. Ben bu sefer biraz daha ağır hareket ediyorum. Kızlara sorsanız 'Hemen evlenelim, olsun bitsin' diyorlar. Ama bence her şeyin bir zamanı var. Evlilik, bana daha çok uzak. Biraz daha ince eleyip sık dokumak istiyorum. O yüzden şu aşamada evlilik gibi bir düşüncem yok" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2008 Pazar 22:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil saçar IP: 78.165.250.xxx Tarih : 11.02.2008 00:53:56

işte böyle olur asker ugurlama belki diger belediye başkanlarıda bundan ilham alırda onlarda böyle güzellikler yaparlar tebrikler bekir başkan