3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Güralp Yaz Okulu sezonu açtı

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Güralp Çok Yönlü Yaz Spor Okulları sezonu açtı.

Güralp Çok Yönlü Yaz Spor Okulları Direktörü Savaş Sönmez, Güralp Dinlenme Tesisleri içerisinde bulunan yaz okulunun eğitime başladığını belirterek, amaçlarının çocukları spor branşlarıyla tanıştırmak, onlara sporu ve sosyal etkinlikleri sevdirmek olduğunu belirtti.

Sönmez, "Çocuklarımızın gelişim özelliklerini gözlemek, velilerimize bilgi vermek ve ayrıca çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırıp paylaşmayı öğretmek en büyük amacımız. Biz çocuklarımızın çalışkan, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

Güralp Çok Yönlü Yaz Okulları'nın Hatay’da bu yaza damgasını vuracağını ifade eden Sönmez, “Bu tesise neden 'çok yönlü' diyoruz? Çünkü tesisimizde çocuklarımıza sadece spor yaptırmıyoruz. Aynı zamanda çocuklarımızın eğlenmelerini sağlıyoruz. Bunun içinde satranç, skeçlerimiz, dans oyunlarımız var. Skeçlerimiz İngilizce de olmaktadır. Yaz okullarımızın ağırlıklı branşı yüzmedir. Her gün sabah çocuklarımız buraya 09.00 gibi geldiklerinde sabah sporu ile başlıyorlar. Sabah sporundan sonra yüzme dersi ile devam ediyoruz. Yüzme havuzumuz, spor sahamız, bu tesisin içinde yer almaktadır. Bizler çocuklarımıza bu tesisin içinde ders verip, onları eğitebiliyoruz. Bunun yanında uzman kadromuz var. Yüzme branşında ihtisas yapmış arkadaşlarımız, futbol ve basketbolda da uzmanlaşmış arkadaşlarımız var. Branşlarımız; yüzme, futbol, basketbol, masa tenisi, jimnastik ve voleyboldan oluşmaktadır" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 14:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?