7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Güzelburç'taki patlamaya 3 gözaltı

HATAY'DAKİ PATLAMA

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da bulunan Dericiler Sitesi'ndeki deri işleme atölyesinde meydana gelen patlama sonrası atölye sahibi, kardeşi ve kazan sorumlusu gözaltına alındı.

Antakya-Güzelburç beldesi Dericiler Sitesi'nde bulunan Cem Hak Deri Atölyesi'nde meydana gelen patlama sonrasında işyeri sahibi Cemil Üzer ve kardeşi ile birlikte atölyedeki buhar kazanı sorumlusunun gözaltına alındığı öğrenildi.

Patlamanın, atölyenin zemin katında bulunan kazanda buhar sıkışmasından meydana geldiği üzerinde duruluyor.

Cemil Üzer'in sahibi olduğu Cem Hak Deri Sanayii'nde meydana gelen patlama sonrasında olay yerindeki incelemelerin devam ettiği, soruşturma kapsamında ifadelerine başvurulan işyeri sahibi Cemil Üzer ve kardeşi ile birlikte buhar kazanından sorumlu işçinin gözaltına alındığı öğrenildi. Patlamada güvenlik ihmali olup olmadığı araştırılıyor.

3 kişinin hayatını kaybettiği ve 5 kişinin yaralandığı patlamada hayatını kaybedenlerden 28 yaşındaki Hüseyin Yılmaz, Antakya Asri Mezarlığında toprağa verildi. Yılmaz'ın evli olduğu ve 3 yaşında bir çocuğu olduğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2010 Pazar 17:14:05
Güncelleme :3 Ekim 2010 Pazar 18:03:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kazım Secerli IP: 188.58.115.xxx Tarih : 9.10.2010 17:31:02

Sayın editörlerimize,yorumcularımıza ve okuyucularımıza saygıyla SLM:)Hataların çok,insan hayatının ucuz olduğu sevgili ilimiz Hatay'da KAzalar+KAvgalar+KAlp+KAnser vs ölümleri kontrolden çıkıyor.Diğer illerimize göre,belki sıcaklıktan etkilendikçe bu en güney ilimizde insan ömrü hızla kısalıyor.Kurumlarımızın kurum tutmasının nedeni çürük elmalar çoğalıyor.TR(=torpil+rüşvet) zihniyetli erdemsiz eğitimciler,hakbilmez hukukçular,güvenilmez güvenlikçiler,faili meçhuller Ankara ile yarışıyor.Uncularsokakta ve antik Antakya'mızın eski mahallerinde mafya bozuntuları kayırıldığından,duruşmalardaki fırçalardan korkan tanıklar konuşmuyor.Sinsi koca ve evlat katilleri öğretmen anneler sosyetede cirit atıyor(Aylak A.K.+ablası Çatlak H.E.+kızı patlak L.E.(S).Cumhuriyetimizin saygıdeğer kurucusunun adını kullanarak MKÜde (K.K.)maaşını ve yan gelirlerini katlıyor.Umudumuz evrensel yetişen erdemli ve becerikli genç nesillerde. Nesnel+somut örnekler+öneriler için lütfen SMS 05324781706.Kazım Secerli,MKÜ Kurucu Hocalarından+Ank Üni emk.Hatay+Ankara+Kdeniz(HAK) İşkazasında hayatını kaybeden merhum hemşehrilerimizin yakınlarına başsağlığı dileriz.