4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

Halk sokağa iniyor

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi son günlerde ülke genelinde artış gösteren terör olaylarını protesto etmek amacıyla tel'in mitingi düzenleyecek.

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Hatay Şubesi, Jandarma Asayiş Derneği Hatay Şubesinin ve Hatay Esnaf ve Odaları Birliği'nin de katılımı ile gerçekleşeceği bildirilen mitinge tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin ve halkın da destek vermesi bekleniyor.

22 Haziran 2007 Cuma günü saat 10.00 ile 11.30 arasında gerçekleştirilecek miting kalabalığın Antakya'daki dernek binası önünde toplanılması ile başlayacak.

Kemal Paşa Caddesi takip edilerek Atatürk anıtına çelenk sunumu ile devam edecek mitingde şehitler için bir dakika saygı duruşunda bulunulacak ve ardından İstiklal Marşı okunacak. Daha sonra Cumhuriyet Caddesi ve Fatih Caddesini takip ederek Antakya Şehitliğine doğru yürüneceği bildirilen miting şehitliğe çelenk konularak son bulacak.

Miting ile ilgili yazılı açıklama yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, "Malumlarınız olduğu üzere, ülkemiz son zamanda peş peşe şehit vermektedir. Ülke bütünlüğü uğruna teröre karşı göğsünü siper eden ve bu uğurda şahadet mertebesine erişen şehitlerimize karşı duyulan ulusal sorumluluk, birlik ve beraberlik, inanç ve kararlılığımızı bu mitingde ortaya koyacaz. Herkesi bu mitinge bekliyoruz." diye konuştu.
Sabah
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 12:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah IP: 88.228.101.xxx Tarih : 1.07.2007 22:39:29
keşke herşey protesto etmekle bitseydi...protesto edeceklerine gidip askerlerimize yardım etsinler...