4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

Haluk Levent'in zor anları

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Gözcüler beldesinde bu yıl 4.'sü düzenlenen Uluslararası Turizm ve Kültür Festivali'nin 2. gününde sahne alan rock müziğin sevilen sesi Haluk Levent, Arapça şarkı seslendirdi, alkollü hayranının sahneye fırlamasıyla zor anlar yaşadı.

Gözcüler Belediyesi'nin organizasyonuyla fuar alanında gerçekleştirilen konserde, Haluk Levent, yoğun güvenlik önlemleri altında sahneye çıktı. Binlerce kişinin izlediği konserine sevilen şarkılarıyla başlayan Levent, konserin bir bölümünde Arapça şarkı seslendirdi.

"Sarıl Bana" şarkısını Arapça seslendiren Haluk Levent, büyük beğeni topladı. Konserin ilerleyen saatlerinde alkollü bir hayranının sahneye fırlamasıyla zor anlar yaşayan Haluk Levent, sahneye çıkan hayranıyla dans etti. Haluk Levent'le birlikte kafa sallayan hayranı, sanatçıyı defalarca öpmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı.

Daha sonra hayranlarının arasına girerek şarkılarını onlarla birlikte söyleyen Haluk Levent, konserin finalinde, Irak'taki Amerikan askerlerini "Yüzyılın kahramanları" ilan eden ABD Başkanı George W.Bush'u eleştirdi. "Bizim de kahramanlarımız var" diyen Levent, "Çanakkale İçinde Vurdular Beni" adlı türküyü seslendirerek, "Bu türkü de Bush'a kapak olsun" dedi. Haluk Levent, bu türküyle büyük alkış aldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2007 Salı 11:22:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?