7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Hande, DJ'liğe standart getirecek

HANDE, DJ'LİĞE STANDART GETİRECEK

DJ Hande Kaya, DJ okulu açtığını ve Türkiye'de bu mesleğe standart getirmek için kararlı olduğunu söyledi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir barda sahne alan DJ Hande Kaya, Türkiye'de önüne gelenin DJ'lik yapmaması gerektiğini söyledi. Kaya, DJ'lik konusunda eğitim aldığını ve bu konuda bir okul açtığını belirterek Türkiye'de DJ'lik mesleğine bir standart getirme konusunda kararlı olduğunu söyledi. Kaya, "Birçok manken, sanatçı oldu, oyuncu oldu, tiyatrocu oldu. Ben de bu işin eğitimini aldım ve DJ olmaya karar verdim. Türkiye'de benden sonra bu işi yapmaya başlayan insanlar çıktı. İsim de vermek istemiyorum.

Birçok manken de bir çok mekana DJ manken olarak gidiyorlar. Dediğim gibi bu işin eğitimini aldım. Şu an çok güzel işler yapıyorum. 2 tane dünyaca ünlü DJ ile turnem var. İl il geziyoruz, çalışıyoruz. Bunun dışında bu işin eğitimini aldım. Türkiye'de bu işi öğrendim ve bir ilk gerçekleştirdim. Yurt dışında birçok ülkede DJ'lik yaptım. Bu konuda ülkemde DJ'liğe standart getirme konusunda kararlıyım" dedi.

İnsanların magazin gündemine kendilerini çok farklı bir şekilde taşıdıklarını ancak insanların magazin sayfalarında gördüğü gibi olmadıklarını söyleyen Hande Kaya, "Bu anlamda kendime olan güvenimi kaybettim. Baktım ki olacak gibi değil. Bir kere bu piyasada, bu camiada gerçekten dost diye bir şey yok. Herkes birbirinin kuyusunu kazma derdinde, birbirinin işini engelleme derdinde. Benim hiç öyle bir şeyim yok. Tüm olumsuzluklara rağmen çok çalıştım ve dimdik ayaktayım" şeklinde konuştu.

HANDE, DJ'LİĞE STANDART GETİRECEK
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 11:59:01
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 13:14:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?