3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kalp krizi geçiren şahsı hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulans, otomobille çarpıştı. Bir kişinin yaralandığı kaza sonrası, kalp krizi geçiren hasta, başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, İskenderun-Adana karayolu Pac Meydanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Belen istikametinden İskenderun Devlet Hastanesi'ne hasta taşıyan Kadir Bölük yönetimindeki 31 E 4954 plakalı ambulans, kavşaktan çıkış yapan Utku Tutkun idaresindeki 06 UT 254 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Gencay Gençsoy yaralandı. Gençsoy, olay yerine gelen başka bir ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza yapan ambulansta bulunan ve kalp krizi geçirdiği için hastaneye yetiştirilmeye çalışılan 57 yaşındaki Fevzi Özdemir'e ise ambulansta görevli hemşire tarafından müdahale edildi. Olay yerine gelen ikinci bir ambulansa taşınan hasta, İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özdemir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası İskenderun-Adana karayolunda trafik bir süre tek şeritten sağlanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2007 Perşembe 17:42:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?