5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Hatay şehidini bekliyor

HATAY ŞEHİDİNİ BEKLİYOR

Tunceli'nin Pülümür ilçesi Çakırkaya köyü kırsal kesiminde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük'ün, Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'daki evinde hüzünlü bekleyiş sürüyor. Şehidin evine dev Türk bayrağı asıldı.

Henüz 15 gün önce evlendiği öğrenilen şehit Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük'ün annesi, babası ve eşinin Mersin'de olduğu öğrenildi. Komşuları tarafından 'Çocuğumuzu sünnet ettireceğiz, acele gelin' diyerek Antakya'ya çağrılan aileye komşuları da, askeri yetkililer de evlatlarının şehit olduğu haberini veremedi. Şehit Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük'ün cenazesinin bugün akşam saatlerinde memleketi Antakya'ya getirilmesi bekleniyor.

Yaklaşık 1 ay önce Hüseyin Gözübüyük ile evlenen Arzu Gözübüyük'e acı haberin ise memleketi olan Mersin'de verileceği öğrenildi. Eşinin göreve başlamasının ardından memleketi Mersin'e giden Arzu Gözübüyük'e telefonla ulaşan askeri birlikler telefonda acı haberi veremedi.

HATAY ŞEHİDİNİ BEKLİYOR
HATAY ŞEHİDİNİ BEKLİYOR
HATAY ŞEHİDİNİ BEKLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2011 Cuma 13:48:05
Güncelleme :9 Temmuz 2011 Cumartesi 18:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?