5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Hatay şehidini bekliyor

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybeden polis memuru Erman Tosun'un Hatay'daki baba ocağına ateş düştü.

Şehit polis memuru Erman Tosun'un Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'daki Akasma Mahallesi 66. Sokak numara 3'teki ailesinin evi bir anda acıya büründü.

Şehit polis memurunun annesi Emine ve babası Mehmet Tosun ile kardeşleri Diyarbakır'da bulunurken, acı haberi alan yakınları şehit evini ve mahallesini bayraklarla donattı. Antakya Belediyesi de şehit evinin önüne taziye çadırı kurarak, şehit evinin bulunduğu sokakta temizlik çalışması yaptı.

Şehit polis memuru Erman Tosun'un yakın akrabalarından Ali Kabakoğlu, terörü kınadıklarını ve hain terör örgütünün emeline ulaşamayacağını belirterek, "Her şeye rağmen başımız dik, vatan sağ olsun' mesajı verdi. Erman Tosun'un kendi halinde sakin bir yapısı olduğunu belirten Kabakoğlu, "Erman, boş vakitlerini arkadaşlarıyla geçirmeyi sever. Beraber şehit düştüğü aynı arkadaşıyla bu ikinci olayları, daha önce de hain bir saldırıya maruz kalmışlar ve yaralı olarak kurtulmuşlardı, acımız büyük" dedi.

ANILARI FACEBOOK'TA KALDI

Eşi, annesi, babası, kardeşleri ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi seven Erman Tosun'un ava da merakı olduğu öğrenildi. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 3 yıl önceki düğününden, eşi ve ailesiyle tatilinden ve arkadaşlarıyla av gezilerinden fotoğraflarını yayınlayan Tosun'un güzel ve en mutlu günleri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta kaldı.

Şehit polis memuru Erman Tosun, yarın memleketi Antakya'da düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2011 Cumartesi 18:05:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?