6
Mayıs
2024
Pazertesi
HATAY

Hatay'da maganda dehşeti

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde bir barda güvenlik görevlisi olarak çalışan genç, bayan müşterileri rahatsız ettiği için uyardığı şahıs tarafından silahla vurularak öldürüldü. 

Alınan bilgiye göre olay, İskenderun sahil şeridindeki bir barda meydana geldi. Barda güvenlik görevlisi olarak çalışan Sedat Şen (25), eğlenirken taşkınlık çıkarıp bayan müşterileri rahatsız eden bir grubu sözlü olarak uyardı. Aynı hareketlere devam eden müşterileri ikinci kez uyaran Sedat Şen ile müşteriler arasında tartışma çıktı. 

Bar dışında devam eden tartışma, bir anda silahlı kavgaya dönüştü. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Şen, arkadaşları tarafından kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde araştırma yapan polis, 30'un üzerinde boş kovan buldu.
 
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, olaya karıştıkları ileri sürülen E.S. A.A. M.K.ve İ.Y.isimli şahısları olayda kullanıldığı iddia edilen 2 adet tabanca ile yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şahıslardan Erdoğan Sever tutuklanırken, diğer 3 şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bu arada, Dumlupınar Mahallesi'ndeki evinden yüzlerce kişinin omzunda Dumlupınar Camii'ne getirilen Sedat Şen'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Çankaya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2006 Pazartesi 13:22:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?