7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Hatay'da okul açtı

ERDOĞAN HATAY'DA OKUL AÇILIŞI YAPTI

12 Eylül'de yapılacak olan anayasa değişiklik paketi ile ilgili referanduma destek gezileri kapsamında Hatay'a gelen Başbakan Tayyip Erdoğan, Emlak Evleri önünde düzenlenen mitingin ardından Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'i makamında ziyaret etti. Erdoğan, daha sonra beraberinde Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile birlikte TOKİ tarafından yapılan 32 derslikli Günyazı İlköğretim Okulu, 32 derslikli lise ve Hatay'da yapımı tamamlanan diğer okulların toplu açılış törenine katıldı.

Erdoğan törende yaptığı konuşmada hizmetleri muhalefetin görmezden geldiğini savunarak "Gözünüze dizine dursun. Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük yatırımlarını yapıyoruz. Artık okullarımız, hastanelerimiz 5 yıldızlı oteller gibi. Türkiye'nin dört bir yanında hastanelerimizde artık insanca sağlık ile ilgili tedavilerin gerçekleştiği, tek ve çift yataklı, banyolu tuvaletli odalara geçiş yapıldı. Bu koğuş sisteminden 5 yıldızlı otel gibi sisteme geçildi. Daha önce bildiğiniz gibi hastanelerimizde tek odalar, çift yataklı odalar bulmak mümkün değildi. Şimdi tüm hastaneden rahatlıkla ilaçlarınızı alıyorsunuz ve rahatlıkla muayene için müracaatınızı yapabiliyorsunuz. İşte böyle bir döneme geldik" diye konuştu.

Konusmaların ardından Erdoğan okula ve bölümlerine isimleri verilen şehitlerin ailelerine plaket verdi. Acılışın ardından Erdoğan Adana'ya geçti.

ERDOĞAN HATAY'DA OKUL AÇILIŞI YAPTI
ERDOĞAN HATAY'DA OKUL AÇILIŞI YAPTI
ERDOĞAN HATAY'DA OKUL AÇILIŞI YAPTI
ERDOĞAN HATAY'DA OKUL AÇILIŞI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 19:18:03
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 20:26:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?