3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Hatayspor'dan ATSO'ya ziyaret

Hatayspor Kulüp Başkanı Mehmet Şaşmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret etti.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Sezon başında Hatayspor Yönetim Kuruluna talip olmuştum, o zaman Necdet Bök başkanlıktan çekileceğini açıklamıştı, fakat adaylıktan çekilmedi, ben de o zaman adaylıktan çekildim” dedi.

14 yıl Hatayspor’a Başkanlık yaptığını belirten ATSO Başkanı Çinçin, "Benim başkanlığa tekrar aday olmaya hakkım var ama kısmet olmadı ve Hatayspor küme düştü" dedi. ATSO Başkanı Çinçin ayrıca, profesyonel sporun sadece parayla olmayacağını, ancak parasız da olamayacağına dikkat çekerken, mevcut yönetime el birliğiyle destek olunması gerektiğini vurguladı.

Hatayspor Kulüp Başkanı Mehmet Şaşmaz da, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in kendilerine destek olacağına yürekten inandığını belirterek, "İnşallah bu sıkıntıları aşacağız. Bu sıkıntılı dönemimizde, Hikmet Çinçin’in bize destek vereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 17:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?