2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Hatice bebeğin katili babası mı?

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, vücudunda darp izleriyle dere yatağında ölü bulunan Hatice bebeğin babaannesi, bebeği dere yatağına babanın bıraktığını iddia etti.

Pazar sabahı Yıldırımtepe Mahallesi'ndeki dere yatağında cesedi bulunan ve travmaya bağlı iç kanama sonucu öldüğü belirlenen 4 aylık Hatice'nin katil zanlıları olarak dün adliyeye sevk edilen anne Müzeyyen G., baba Kemal G. ile babaanne Sive G. için 1 günlük ek gözaltı süresi verildi. Dede Zübeyir G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Zanlılara, savcı nezaretinde bugün olay yerinde keşif yaptırıldı. Anne, baba ve babaanne, keşfin yapılmasının ardından tekrar adliyeye çıkarıldı. Dede Zübeyir G., olay sabahı torununu öptükten sonra evden çıktığını, evde ne olup bittiğini bilmediğini söyledi.

Oğlunu suçlayan babaanne Sive G. ise, polise verdiği ifadede, bebeği dere yatağına oğlu Kemal G.'nin bıraktığını iddia etti. Polis otosunda gözyaşlarına boğulan anne Müzeyyen G. soruları cevapsız bırakırken, baba Kemal G., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki göstererek, "Çocuğumu öldüreni bulursam öldüreceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 16:50:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?