3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Hırsız güvenlik kamerasına yakalandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir müzik şirketini soyan hırsız, bir başka iş yerinin güvenlik kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan ve bir süre sonra açılışı yapılarak hizmete girecek olan Modern Sanatlar Akademisi adlı müzik şirketinde yaşandı. Öğlen saatlerinde binaya giren kimliği belirsiz bir kişi, iş yeri çalışanlarının öğle tatilinde olmasını fırsat bilip kapısını kırarak girdiği iş yerinden bilgisayar ile müzik kayıt yazılımlarının bulunduğu CD'leri çalıp, binadan ayrıldı.

Zanlı, çaldığı malzemeleri binadan çıkarırken, iş hanının çıkışında bulunan bir telefon bayisinin güvenlik kamerasına yakalandı. Polisin de incelediği görüntülerden, çaldığı bilgisayar parçaları ile CD'leri ses mikserinin kutusuna koyup, kendi malıymış gibi binadan çıkaran zanlının eşkali tespit edildi.

İş yeri sahibi Ethem Yavuz, zararının 4 bin YTL civarında olduğunu belirterek, "Henüz açılış bile yapmamıştık. Güvenlik kameramız henüz yok, ben de kendi çabalarımla civardaki esnaf arkadaşların güvenlik kamera kayıtlarını inceledim ve sonunda hırsızı buldum" dedi. Polis, güvenlik kamerasına yakalanan zanlının kimliğinin belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 13:18:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?