3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Hırsız kaçarken düşerek öldü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir inşaatta beslenen güvercinleri çalan hırsız, kaçarken yaklaşık 10 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, gece 02.00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi 134 Sokak'ta meydana geldi. İnşaat halindeki binanın 2. katında bulunan kafesteki 15 adet güvercini çalarak bir çuvala koyan Cevdet Ayten (27), kaçmaya çalışırken dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten beton zemine düştü. Kafa üstü düşen Ayten, olay yerinde hayatını kaybederken, çalınan güvercinler de çuval içerisinde havasızlıktan telef oldu.

İnşaatta kalan ve sese uyanan inşaat işçileri, durumu polise bildirdi. Hırsızlık suçundan birçok sabıkası bulunan Ayten'in cesedi, İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İnşaatta kalan 3 işçi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2007 Pazartesi 15:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alper demir IP: 81.213.89.xxx Tarih : 26.11.2007 12:22:52

İnşallah diyer hırsızların başına o kadar milletin malını çalıyorsunuz o kadar beddua ahirette görüşürüz bizimde çok güvercinimiz çalındı ben inşatı yaptıranların komuşularıyım bizimde çok çalındı ALLAHIM yanlarına bırakmaz !!! inşallah diyer hırsızların başına