4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

Hırsızlar çalamayınca, zarar verdi

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da aynı gecede 2 hırsızlık olayı yaşandı. Atatürk Caddesi üzerindeki 2 işyerine giren hırsızlar yine esnafın canını yaktı.

Hırsızların ilk girdiği yer Atatürk Caddesi üzerinde bulunan şehirlerarası bir otobüs firmasının yazıhanesi ikincisi ise aynı güzergahtaki bir kasap oldu.

Jet Turizm Orman İşletme Şubesi ile Osman Ökten Anadolu Lisesi karşısında bulunan Cem Kasabı'na hırsız girdi. Hırsızlar, şehirlerarası otobüs firmasının yazıhanesinden içeride bulunan bilgisayar kasası, güç kaynağı, cep telefonu, yazıhanenin telefonunu, uydu cihazını aldı.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri yazıhane görevlisi, geçen yılda hırsızlık olduğunu ve bu olayın da geçen yılki ile benzerlik taşıdığını aktardı.

Şehirlerarası otobüs firmasının yazıhane sorumlusu bu hırsızlıkla önceki hırsızlık arasındaki tek farkın "Bu kez içeride içki içilmemiş" ifadesi oldu

Öte yandan Atatürk Caddesi Osman Ökten Anadolu Lisesi karşısında bulunan Şahinler Apartmanı altında faaliyet gösteren Cem Kasabı'na giren hırsızların alacak bir şey bulamayınca kasabın elektronik tartı aletine zarar verip kaçtığı bildirildi.

İşyeri sahibi Serdar Siloğlu "Sabah geldiğimde kapı kilitliydi ve kilitle açtım. İçerideki dağınıklığı görünce hırsızlık olduğunu anladım. İşin ilginç tarafı, kapı zorlanmamış ve kilit ile açılarak tekrar kilitlenmiş" dedi.

Her 2 hırsızlık olayı ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

CHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 15:36:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?