8
Mayıs
2024
Çarşamba
HATAY

Hırsızlık çetesi çökertildi

HATAY'DA HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Hatay'da çok sayıda eve girerek hırsızlık yapan, biri kadın 3 kişiden oluşan hırsızlık çetesi, çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Hatay merkez ve ilçelerde artan hırsızlık olayları Hatay Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerini harekete geçirdi. Vatandaşların ihbarı doğrultusunda gerçekleştirilen uzun bir takip sürecinin ardından operasyon başlatan ekipler, şüpheliler E.G. (32), K.A. (28) ve F.Ş.'yi (18) hırsızlıkta kullandıkları aracın içerisinde yakaladılar.

Polisin araçta yaptığı aramalarda şüphelilerin hırsızlık amacıyla girdikleri evlerde çelik kasaları açmak için kullandıkları tornavida, levye, murç ve spiral makinesi ile girdikleri evlerden çaldıkları belirlenen çok sayıda ziynet eşyası, elektronik ve beyaz eşya ele geçirildi.

Biri kadın 3 şüphelinin yapılan sorgulamalarında Antakya'da 6, Belen ilçesinde 4 ve İskenderun ilçesinde 1 olmak üzere 11 ayrı eve girerek hırsızlık olayları gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Zanlılar E.G., K.A. ve F.Ş. emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkartılırken, ele geçirilen eşyalar sahiplerine teslim edildi.

HATAY'DA HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 15:59:03
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 16:55:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?