3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

HPMYO 3. dönem mezunlarını verdi

Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu (HPMYO), 3. dönem mezunlarını verdi.


HPMYO bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine; Vali Ahmet Kayhan, Garnizon Komutanı Albay Orhan Büyükgüngör, Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hacı İlbaş, Antakya Belediye Başkan Vekili Raci Coşkuner, diğer protokol üyeleri ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.


Aşırı sıcak nedeniyle bazı vatandaşların şemsiye altında izlediği törenin açış konuşmasını yapan HPMYO Müdürü Mahmut Canbolat, "Okulumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, devletin ülke ve millet ile bölünmez bütünlüğüne duyarlı öğrenciler yetiştirmektedir. Emniyet teşkilatı dün olduğu gibi bugün de bilim ve teknolojideki hızlı değişime paralel olarak, ülkenin huzur ve güvenliğinin sağlanması görevini çağın gereklerine en uygun şekilde yerine getirmeye gayret etmektedir. Bundan böyle de gelişim ve değişime ayak uydurarak, günün ihtiyaçlarını karşılamanın yanında, geleceğin açılımlarını da dikkate alarak üstün görev anlayışını sürdürecektir" dedi.


Konuşmaların ardından, okul birincisi Aycan Kiremitçi'nin yaş kütüğüne plaket çakmasıyla devam eden tören, 309 öğrencinin hep birlikte yemin etmesi ve ardından yapılan geçit töreniyle sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 19:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?