2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Hür Haber 5 yaşında

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yayın yapan Hür Haber Gazetesi, 5. yaşını düzenlenen geceyle kutladı.

İskenderun Grand Plaza’da gerçekleştirilen geceye; AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, Belen Kaymakamı Mehmet Öz, İskenderun Belediye Başkanı Mete Aslan, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, belediye başkanları, daire müdürleri ve davetliler katıldı.
Gecede bir konuşma yapan Hür Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adnan Tink, Hür Haber’in başarısının kaynağında destek vermekten hiçbir zaman kaçınmayan İskenderunlular'ın olduğunu belirterek, “Böylesine güzel bir gecede sizlerin karşısında olmak bizleri çok sevindirdi. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, bizleri bu gecede yalnız bırakmadığınız için” dedi.

Çok sayıda gazetecinin de katıldığı gecede davetliler, canlı müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar geçirdiler. Gecenin finalinde sahne alan ünlü sanatçı Mine Koşan da söylediği şarkılarla geceye farklı bir renk kattı. Gecede, İskenderun Belediye Başkanı Mete Aslan ile Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen'in başını çektiği halay büyük alkış aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 17:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?