5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

İlk arsa tahsisi Tosyalı ve Atakaş'a

OSB'DE İLK ARSA TAHSİSİ TOSYALI VE ATAKAŞ'A

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kurulması planlanan ikinci Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için arsa tahsislerine başlandı. Söz konusu tahsisler ilk olarak Tosyalı Holding ile Atakaş Şirketler Grubu'na yapıldı.

Arsa tahsisleriyle ilgili olarak düzenlenen törende konuşan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, tahsis işlemleri için ince eleyip sık dokuduklarını ifade ederek, en uygun kriterlerle ilçe açısından en çok mali yatırım yapacak ve istihdam sağlayacak en nitelikli işi yapacak müracaatların tamamını değerlendirdiklerini anlattı. Su, "Yapılan değerlendirmeler sonucunda Tosyalı Holding ve Atakaş Şirketler Grubu'nun teklifleri uygun görüldü. Bu kapsamda kendilerine arsa tahsisleri yapıldı. Bugün bu arsa tahsisinin sözleşmesini imzalayacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Su ile Tosyalı Holding adına Ayhan Tosyalı, Atakaş Şirketler Grubu adına Genel Müdür İhsan Ar arasında arsa tahsisine yönelik sözleşmeye imzalandı. Öte yandan törene; İskenderun'a bağlı Azganlık belde Belediye Başkanı Halil Demir de katıldı. Bu arada, Azganlık'a yapılacak olan ikinci OSB için ayrıntılı bilgilerin ilerleyen günlerde açıklanacağı kaydedildi.

OSB'DE İLK ARSA TAHSİSİ TOSYALI VE ATAKAŞ'A
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2011 Cumartesi 15:00:05
Güncelleme :2 Temmuz 2011 Cumartesi 15:22:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?