2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

İnşaat iskelesi çöktü: 1 ölü, 1yaralı

Antakya'da mağara kilise olarak bilinen Saint Pierre Kilisesi'nde yaklaşık 1 ay önce başlayan tadilat sırasında inşaat iskelesinin çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Reyhanlı çıkışı yakınında bulunan ve Antakya'da Hıristiyanlığın yayılma döneminden kalan tek yapı olan Hac Dağı'nın eteğindeki Saint Pierre Kilisesi'nde taş kaya kırma çalışmaları sırasında inşaat iskelesinin çökmesi sonucu işçilerden İsmail Bekereci (24) yaklaşık 40 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Yaralanan işçi Osman Fındık (35) ise kayalıklar arasında mahsur kaldı. Yaralı işçinin kurtarılması için bölgeye Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 13:33:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer çevik IP: 88.224.130.xxx Tarih : 31.05.2008 18:06:11

abi ben bu olayı canlı gördüm ve yardımdada bulundum çok korkunç bi olaydı birde ceset cok fenaidi ve de is arkadaşı olan osman abi kiriz geçirdi cok acı veriçi birşeydi damalrdan maraşlılar ölmeden bi gün önçe maraşta idiler geldiler 8 gibi başladılar ise ve saaat 10:00 gibi kayalar çöktü biri yani osaman abi yukarıda ipe bağlı kaldı ismail abi ise asağıdaidi kendid sivil savunma gelmeden önce iple düz alana çıkıp orda şoka girdi ve sonra sivil savunma gelip kurtardılar ömer