3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

İntihar eden ablasının kocasını vurdu

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas beldesinde bir kişi, 20 gün önce intihar eden üvey ablasının ölümünden sorumlu tuttuğu kocasını tabancayla vurarak öldürdü. 

Edinilen bilgiye göre, Cengiz S. (24), intihar eden üvey ablası Cansu K.'nın kocası Mustafa Arı (30) ile olayı konuşmak için 31 PP 871 plakalı otomobille Payas'taki sahile gitti. Ablasının intiharından sorumlu tuttuğu Mustafa Arı ile otomobilin içinde bir süre tartışan Cengiz S. üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayla Arı'ya ateş etti. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Mustafa Arı, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Durumun bildirilmesi üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, olaydan sonra kaçan Cengiz S.'yi suç aleti tabancayla birlikte yakaladı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, çok sayıda boş kovan, içki şişeleri, bıçak ve tabanca ele geçirdi. 

Oğlunun öldürüldüğü haberini alarak olay yerine gelen Mehmet Arı ise "Telefon geldi buraya geldik ne olduğunu anlamış değilim. Oğlum işsizdi" dedi. Cinayetten sonra gözaltına alınan ve çeşitli suçlardan sabıkası olduğu öğrenilen Cengiz S.'nin polise verdiği ifadesinde, Mustafa Arı'yı, terk ettiği dini nikahlı eşi Cansu K.'nın ölümünden sorumlu tuttuğu için öldürdüğünü söylediği belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cengiz S. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 10:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra arslan IP: 88.249.55.xxx Tarih : 16.06.2007 08:21:13
kardeim ellerine sağlık diyecem ama...ablan kimbilir hangi bunalımın eşiğinde intihara kalkışmıştır.bir insanın canına kıyması için artık dayanacak gücü kalmamıştır zaten.ama inan ben sana ve ablana üzüldüm.yaşın da çok genç...rabbim yar ve yardımcın olsun...kardeşim