7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

İSDEMİR 40 yaşında

İSDEMİR 40 YAŞINDA

İskenderun Demir Çelik Fabrikaları (İSDEMİR), kuruluşunun 40. yıldönümünü kutluyor.

3 Ekim 1970 tarihinde yağmurlu bir günde temelleri atılan İSDEMİR, 40. yıldönümünü gururla kutluyor.

3-8 Ekim 2010 tarihleri arasında yapılan çeşitli kutlamalara tüm İSDEMİR çalışanları ve aileleri katıldı. Düzenlenen kutlama programına katılan OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Korgeneral Yıldırım Türker, "Tüm İSDEMİR ailesinin bu mutlu ve gururlu gününü kutluyor bu güzelliğe şahitlik yaptığım için kendimi şanslı addediyorum. Dile kolay; tam 40 yıldır üreten ve çalışanın alın teri ve bilgi birikimi ile

fark yaratan İSDEMİR, umut ediyorum ki sektörde çok daha iyi noktalara gelecektir" dedi.

İSDEMİR Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Akçakmak ise, "Bundan tam 40 yıl önce geleceğe temel atan bu fabrika çalışanı ile kenetlenmiş ve dünya demir çelik piyasalarında adından söz ettirir bir konuma gelmiştir. Gururumuz ve yüz akımız İSDEMİR, bundan sonraki zaman zarfında adımlarını sıklaştırarak koşmaya başlayacaktır. İSDEMİR, hedeflediği yıllık 5.25 milyon ton sıvı ham çelik hedefi ile bir dünya şirketi olma yolunda adım adım ilerliyor" diye konuştu.

Gerçekleştirilen etkinliklerde çalışanlara seslenen Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül ise, "Bizler gece gündüz demeden bu fabrikanın idame etmesi ve geleceğe ışık saçması için çalıştık. Sıkıntılı zamanlarımızda olmadı değil. Ama çelik işçisi, yani İSDEMİR çalışanı tüm zorlukların üstesinden gelerek bugünlere gelmiştir. İSDEMİR'imizin 40. yaşı hepimize kutlu olsun" dedi.

İSDEMİR 40 YAŞINDA
İSDEMİR 40 YAŞINDA
İSDEMİR 40 YAŞINDA
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 18:33:05
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 19:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?