4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

İskelenin kaymasıyla aşağıya düştü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir inşaatta sıva yapan genç, iskelenin kayması sonucu 5 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.

Yaralı işçi hastaneye kaldırılırken, gencin olay yerinde düşürdüğü cep telefonuna gelen çağrıyı, polisler telefonun eski model olması nedeniyle bir türlü cevaplayamadı.


Edinilen bilgiye göre, Sanayi Sitesi'nde bulunan 2 katlı bir evin dış cephesini sıvayan Fırat Kekeç (19), iskelenin kayması sonucu dengesini kaybederek 5 metre yükseklikten aşağıya düştü.

Ağır yaralanan Kekeç, olay yerine gelen ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olay yerinde inceleme yaptığı sırada, Kekeç'in düşürdüğü cep telefonu çaldı. Ekranında "Ablam arıyor" yazan ve modeli eski olan cep telefonunu ne vatandaşlar ne de olay yerindeki polisler bir türlü cevaplayamadı.

 
Telefonun cevaplama tuşunu bulamayan polisler, şahsın yakınlarına ulaşmak için inşaatın sahiplerinden bilgi almak zorunda kaldı.


Hastanede yoğun bakıma alınan Fırat Kekeç'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2007 Salı 15:04:36
Güncelleme :31 Temmuz 2007 Salı 15:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?