2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

İskenderun'da olaylı maç

TFF2. Lig 5. Grup'ta İskenderun Demirçelikspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Şanlıurfaspor takımının taraftarları tribünlerdeki koltukları kırarak polise ve sahaya attı. Öfkeli taraftarlar polisin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

Play-Off'a yükselebilmesi için İskenderun Demir Çelikspor'u yenmesi gereken Şanlıurfaspor'un aldığı mağlubiyet taraftarlarını çileden çıkardı. Maçın 72. dakikasında 1-0 yenik duruma düşen Şanlıurfaspor'un taraftarları, tribünlerdeki koltukları kırarak sahaya atmaya başladı. Hızını alamayan taraftarlar, kendilerine engel olmaya çalışan polislere de koltuk parçaları fırlattı.

Olay yerine takviye edilen polis ekipleri, taraftarları güçlükle sakinleştirdi. Bazı taraftarlar ise, sahaya girmek için demir kapıya yüklenmeye çalıştı. Polisin müdahalesiyle sahaya giremeyen taraftarlardan biri, demir korkulukları aşıp ev sahibi takımın taraftarlarının bulunduğu tribüne girmek isteyince polis engeline takıldı.

Bu arada kalabalık arasında sıkışan bir taraftar baygınlık geçirdi. Ambulansa alınan Şanlıurfasporlu taraftara, sağlık ekipleri müdahale etti. Polisin müdahalesiyle olaylar büyümeden önlendi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 23:45:18
Güncelleme :28 Aralık 2008 Pazar 23:56:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?