2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

İskenderun'da yangına müdahale çilesi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir evde çıkan yangına sokakların dar olması sebebiyle güçlükle müdahale eden itfaiye ekipleri zor anlar yaşadılar. 

Alınan bilgiye göre olay, Kocatepe mahallesi 368 sokakta meydana geldi. Bir evin bodrum katında çıkan yangına müdahale etmek için olay yerine gelen itfaiye ekipleri dar olması sebebiyle sokağa giremediler. Yaklaşık 30 metre mesafeye hortum takviyesi yaparak yangın söndürme çalışması yapan itfaiye ekipleri zor anlar yaşadılar. Çıkış sebebi belli olmayan yangın müdahale edilmesinin sonrasında kısa sürede söndürülürken itfaiye müdürü Ömer Çolak “Görüyorsunuz sokaklar çok dar. Alt yapı çalışması nedeniylede yollarda sıkıntı var. Bir de vatandaşların araçlarını gelişi güzel park etmeleri bizlere bu durumlarda büyük sıkıntı yaşatıyor. Şansımız var ki yangın büyük değil. Eğer yangın büyük olsaydı bekli de biz müdahale edene kadar çok geç olacaktı. Bu sebeple geç kaldığımızda vatandaşlar bize tepki gösteriyorlar. Biz bu şartlarda ne yapabiliriz ki” diyerek tepki gösterdi. 

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında maddi zarar meydana gelirken polis ve itfaiye yangının çıkış sebebini belirlemek için araştırma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 17:30:44
Güncelleme :14 Ağustos 2008 Perşembe 17:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?