6
Mayıs
2024
Pazertesi
HATAY

İskenderunlu balıkçılar sorunlarını anlattı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde balıkçılar, Deniz Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıda, yetkililere yaşadıkları sorunları anlattı. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görevli Deniz Üsteğmen Sefer Söylem, Liman Başkanı Cihan Çataltaş, Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Nihat Beyazıt, Su Ürünleri Mühendisi Musa Bebek ve balıkçıların katıldığı toplantıda, İlçe Tarım Müdürü Bestami Zabun, balıkçılara uymaları gereken kurallar hakkında bilgiler verdi. Balıkçılar ise av yasağı başta olmak üzere çeşitli konularda yaşadıkları sıkıntıları yetkililere anlatma fırsatı buldu. 

İskenderun Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Nihat Beyazıt, balıkçılar olarak bazı sorunları olmasına rağmen genel anlamda fazla bir sıkıntı çekmediklerini belirterek, özellikle tekne ile avlanan balıkçıların avlanma konusunda sıkıntı çektiğini vurguladı. 

İlçe Tarım Müdürü Bestami Zabun da, "Balıkçıları, avlanabilecekleri yerler ve talimatlar konusunda sürekli bilgilendiriyoruz. Bu konuda Su Ürünleri Kooperatifimiz, Deniz Ticaret Odamız ve Liman Başkanlığımız'la birlikte çalışıyoruz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2006 Perşembe 14:04:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?