7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

İşsizliğe yeni projeler üretilecek

GENÇ GİRİŞİMCİLER İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM İÇİN PROJELER ÜRETECEK

Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çağrı Belibağlı, Hatay’da girişimci gençleri aktif hale getirmek ve işsizliğin önlenmesi yönünde eğitim başta olmak üzere çeşitli projelerle çözüm yolları üretmek istediklerini söyledi.

TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çağrı Belibağlı,İskenderun Aykut Hotel’de basın mensupları ile bir araya geldi. Yönetim kurulu üyeleri Kazım Kuseyri, Servet Uğutmen, Onur Aykut’un da hazır bulunduğu toplantıda Belibağlı, girişimci gençler olarak yeni projeler konusunda bilgi alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldiklerini belirterek “Genç Girişimciler Kurulu olarak tüm enerjimizi Hatay’ın sanayisi, turizmi, tarımı ve ticaretini geliştirmede kullanacağız” dedi.

Hatay’ın her alandaki gelişiminde lokomotif görevi üstleneceklerini vurgulayan TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Belibağlı, “Bunun için projeler geliştirip bu projelerin hayata geçirilmesine çalışacağız. İlimizde özellikle genç girişimcilerimizin potansiyelini ortaya çıkartmak ve gelişimini sağlamak istiyoruz. Bunun için yerel eylem planı oluşturuyoruz. Gençlerin girişimcilik ruhunu aşılamak için çalışma grupları oluşturduk. İşsiz genç arkadaşlarımızı, mesleki anlamda kurslarla onlara eğitici bilgeler ve belgeler kazandırma çalışmaları yürüteceğiz. Genel Başkanımız Ali Sabancı gibi girişimcilerimizin Hatay’a getirerek düzenlenecek olan seminerlerle de girişimci ruhunu paylaşmayı düşünüyoruz. Bu gibi birçok konuda çalışmalarımız sürmektedir” diye konuştu.

GENÇ GİRİŞİMCİLER İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM İÇİN PROJELER ÜRETECEK
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 16:50:00
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 18:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?