3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Japonları büyüleyen Türk kızı geliyor

Japonya'da düzenlenen "Best Of Singer 2008" ses yarışmasında en iyi 10 sanatçı arasına girmeyi başaran Hataylı Emine Sarı, konser vermek üzere Türkiye'ye geliyor.

7 Eylül tarihinde Japonya'nın Osaka kentinde düzenlenen Best Of Singer 2008 yarışmasında finallerde 91 kişiyi geride bırakarak Japonya'nın en iyi 10 sanatçısı arasına girmeyi başaran Hataylı Emine Sarı, 17 Ekim'de Türkiye'ye döneceğini söyledi.

Türk televizyonlarından aldığı yoğun konser ve program taleplerini değerlendirmek istediğini belirten Emine Sarı, İstanbul, Alanya ve İskenderun'da konser vermeyi planladığını, Alanya'da yaşayan ailesini görme fırsatı bulacağı için de mutlu olduğunu ifade etti.

Japonya'da elde ettiği başarının Türkiye'de ses getirmesinden büyük bir sevinç duyduğunu kaydeden Sarı, "Japonya'da birçok başarılı sanatçıyı geride bırakarak finallere kaldım ve finallerde Enka tarzında söylediğim şarkılarla en iyi 10 sanatçı arasına girdim. Bu başarı benim hayalimdi ve gerçek oldu. Ama bu bir başlangıç. Japonya'da elde ettiğim bu başarıyı Türkiye'de değerlendirmek istiyorum. Eğer sponsor bulabilir ve gerekli desteği görürsem albüm çıkartmayı planlıyorum. Tabii ki bunların hepsi maddi imkanlarla olacak projeler. Bu konuda biraz zamana ihtiyacım var. Şu anki konumuma hep kendi imkanlarım ve çabalarımla geldim. Fakat daha iyi yerlere gelebilmek ve Türkiye'yi uluslararası alanda daha iyi temsil edebilmek için desteğe ihtiyacım var. İstanbul'da bulunduğum sürede bu desteği göreceğimi umut ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 13:24:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?