2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Kalp krizi geçiren polise hazin veda

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis memuru Nurullah Güldü (49), memleketi İskenderun'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde görevli 22 yıllık polis memuru Nurullah Güldü, görevi sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu rahatsızlanınca ekip arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılmış, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

4 yıldır Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde görevli olan Nurullah Güldü'nün Türk bayrağına sarılı cenazesi, Gaziantep'te düzenlenen töreninin ardından memleketi İskenderun'a getirildi. Güldü'nün naaşının omuzlarda taşınarak Kaptan Mehmet Paşa Camii'ne getirilişi sırasında eşi Ayten Güldü ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Şehit polis memurunun eşi Ayten Güldü, "Ben sensiz ne yaparım. Birbirimizi ne çok severdik. Ben sensiz ne yaparım. Beni de al beni de götür gittiğin yere" diyerek ağıt yaktı. Eşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döken Ayten Güldü güçlükle sakinleştirilebildi.

Müge (13), Merve (17) ve Furkan (15) adlı üç çocuk babası olan Nurullah Güldü'nün cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Asri Mezarlıktaki aile kabristanında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenaze namazına İskenderun Emniyet Amiri Selçuk Çolak, polis memurları, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 15:20:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?