4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

Kamyon otomobile çarptı: 5 yaralı

Antakya'nın Harbiye beldesinde, freni patlayan tavuk yüklü kamyonun otomobile çarpması sonucu 5 kişi yaralandı, yaklaşık 2 bin 500 tavuk telef oldu.

Kaza, dün 23.00 sıralarında Harbiye beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mahmut Mengüllüoğlu yönetimindeki 01 PK 347 plakalı canlı tavuk yüklü kamyon, freninin patlaması sonucu önce Mehmet Öfkeli idaresindeki 31 F 9951 plakalı otomobile, ardından da yol kenarındaki bir evin duvarına çarptı. Kamyon, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada, otomobilde bulunan Mehmet Öfkeli, Şirin Seyreksakal (23), Yağmur Sarıgül (4) ve kamyon şoförü Mahmut Mengüllüoğlu ve yanındaki Selim Kelleci yaralandı.

Yaralılar, Antakya Devlet Hastanesi ve Doğu Akdeniz Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada ayrıca, kamyonun kasasında bulunan yaklaşık 2 bin 500 tavuk telef oldu. Kaza sırasında yola saçılan tavuklardan canlı kalanlar, kamyonetlere taşınarak olay yerinden kaldırıldı.

Kazanın görgü tanığı Caner Kan, kamyonun birden önünde giden otomobile çarptığını ifade ederek, "Daha sonra duvara çarpan kamyon, elektrik direğine çarpınca durdu. Sonra elektrik kesildi. Biz de arabamızın farıyla yaralılara yardım etmeye çalıştık. Kamyondaki tavuklar yola saçıldı. Her yerden tavuk sesleri geliyordu. Tavuklar telef oldu" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 12:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?