7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

'Karı dayağı' hastanelik etti

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde bir kişi, karısı tarafından porselen kül tablasıyla dövülerek yaralandı. Hastaneye kaldırılan koca, beyin cerrahi servisinde tedavi altına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam Esentepe Mahallesi 337. Sokak 34 numaralı evde meydana geldi. 4 çocuk sahibi Mustafa (36) ile Gülay Zater (26) çifti, ailevi sorunlar yüzünden tartışmaya başladı. İddiaya göre, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gülay Zater, eline geçirdiği porselen kül tablasıyla eşine vurmaya başladı. 

Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mustafa Zater, komşularının yardımıyla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına 10 dikiş atılan Mustafa Zater, daha sonra beyin cerrahi servisine yatırılmak üzere sonra hastanenin A binasına sevk edildi. 

Ambulansa taşınırken, kendisini bu hale eşinin getirdiğini söyleyen Mustafa Zater, "Ufak bir sebeple tartışıyorduk. Ne olduğunu anlamadım, porselen bir kül tablasıyla bana vurmaya başladı. Gözümü hastanede açtım" dedi. 

Durumu ağır olan Mustafa Zater'in tedavisi devam ederken, eşi Gülay Zater, Şehithaydar Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. İfadesi alınan Gülay Zater serbest bırakıldı.
.
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2006 Perşembe 12:47:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?