2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Kaymakam adaylarından Valiye ziyaret

Kaymakam adayları ile birlikte Hatay Valiliği’ni ziyaret eden İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı Vali Osman Dıraçoğlu, devlet görevinin kutsal olduğunu ve bu görevin devamlılık istediğini söyledi.

Yurt genelinde sürdürülen eğitim çalışmaları kapsamında Hatay’da bulunan İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı Vali Osman Dıraçoğlu ve beraberindeki 53 kaymakam adayı, Hatay Valisi Nusret Miroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette kaymakam adaylarına seslenen Dıraçoğlu, “Verilen mesajları dikkate alın, bu mesajlar size yarın rehber olacaktır. Üstleneceğiniz önemli görev nedeniyle gittiğiniz her yerde valilerimizin ve kaymakamlarımızın söyleyeceklerini not edin. Çünkü devlet görevi kutsaldır ve bu görev devamlılık ister” dedi.

Vali Miroğlu da kaymakam adaylarına başarılar dileyerek, konuklarına valilik binasındaki Hatay Devlet Meclisi Salonu’nu gezdirdi. Ziyarette Dıraçoğlu, Vali Miroğlu’na Hatay gezilerine katkı sağlaması dolayısıyla bir plaket sundu. Miroğlu da Dıraçoğlu’na yöresel kahve fincan takımı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 17:13:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?