8
Mayıs
2024
Çarşamba
HATAY

Kaza mı, cinayet mi?

3 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ TRAFİK KAZASINDA CİNAYET İDDİASI

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Harlısu köyünde maden ocağında çalışan işçileri taşıyan cipin devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Ölenlerin yakınları, olayın kaza değil cinayet olduğunu iddia ettiler.

İskenderun'a bağlı Harlısu köyünde 18 Mayıs akşamı bir maden şirketinde çalışan Önder Keskin (31), Adem Bozdemir (32), Doğan Bozdemir ve Turgut Rüzgar'ın (30) bulunduğu cip, kırsal alanda şarampole uçmuş halde bulundu.

Önder Keskin, Adem Bozdemir ve Turgut Rüzgar olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Doğan Bozdemir ise İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Önder Keskin'in ağabeyi Cuma Keskin olayın kaza değil cinayet olduğu iddiasında bulundu.

Kardeşinin maden şirketinde çalıştığı ve 15 gün kadar önce cep telefonuna tehdit mesajları geldiğini söyleyen Keskin, "3 kişi öldü. Her birinin iki üç çocuğu vardı, yetim kaldılar. Bu olay kaza değil, araçta kurşun delikleri var gözümle gördüm. Kardeşimin cep telefonunun sim kartı ortada yok. Kazada ölen birinin sim kartı nereye kaybolur. Yetkililere soruyorum, kimse bana doyurucu bir cevap vermiyor. Bütün köy halkı benim gibi düşünüyor. Ölenlerin üçü de başları ezilerek ölmüş, başka hiçbir yerlerinde

yaralanma falan yok. Cip sadece yan yatmış. Bu kaza olsa bile bu kadar tesadüfün bir arada olması mümkün değil. Jandarmadan ve savcılıktan bu olayın üzerine gitmelerini istiyoruz. Gerekirse Adalet Bakanlığı'na gideceğiz. Bu bir kaza değil cinayettir, yetkililerin duyarlı olmalarını istiyoruz" dedi.

3 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ TRAFİK KAZASINDA CİNAYET İDDİASI
3 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ TRAFİK KAZASINDA CİNAYET İDDİASI
3 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ TRAFİK KAZASINDA CİNAYET İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 15:22:58
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 15:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?