8
Mayıs
2024
Çarşamba
HATAY

Kazayı gördü, yardıma koştu

(ÖZEL HABER) BALKONDA KAZAYI GÖRÜP YARALININ YARDIMINA KOŞTU

Hatay'ın İskenderun ilçesinde motosikletiyle kaza yaparak ağır yaralanan gencin yardımına kazayı gören bir kişi koştu. Şahıs, yaralıya ambulans gelene kadar üzerinden çıkardığı tişörtüyle tampon yaptı.

Kaza, Belen-İskenderun Karayolu Çamlık Evler mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 31 UZ 114 plakalı motosikletiyle İskenderun istikametine giderken virajı alamayarak bariyerlere çarpan Ahmet Sarak (24), kask kullanmadığı için başına aldığı darbe ile ağır yaralandı. Balkonda otururken kazayı gören Onur Çiftçi, yaralının yardımına koştu. Çiftçi, kanaması olan yaralıya tişörtünü çıkartarak tampon yaptı. Bir yandan yaralıya ilk müdahalede bulunan, diğer yandan polis ve sağlık ekiplerine haber veren

Çiftçi, yaralı gencin yaşaması için elinden geleni yaptı. Yaralı, olay yerine gelen ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polislere kazanın nasıl gerçekleştiğini anlatan Çiftçi, ambulans gelene kadar yaralıya tampon yaptığını söyledi. Hastanede tedavi altına alınan Ahmet Sarak'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

(ÖZEL HABER) BALKONDA KAZAYI GÖRÜP YARALININ YARDIMINA KOŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 09:22:02
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 18:29:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?