6
Mayıs
2024
Pazertesi
HATAY

Kendisini bıçaklayan hasmını yaraladı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde aralarında bir husumet olduğu ileri sürülen bir kişi tartıştığı hasmını bıçakla yaraladı. Hırsını alamayan saldırgan bıçakla yaraladığı kişiyi, silahla vurmak istediği sırada olay yerine gelen polis havaya ateş ederek şahsı etkisiz hale getirdi. 

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Atatürk Anıt alanında meydana geldi. Bir hafta önce aralarında geçen bir husumetten dolayı Ü.B. (30), Z.E.'yi (32) bıçakla yaralamıştı. Olayda hafif yaralanan Z.E. kendisini yaraladıktan sonra kaçan Ü.B.'nin olay yerine attığı bıçağı yanına alarak sakladı. Bu kavganın ardından ilk kez karşı karşıya gelen 2 şahıs yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Z.E., hasımı Ü.B.'yi kendisini bıçakladığı bıçakla vücudunun değişik yerlerinden defalarca bıçakladı. Hırsını alamayan Z.E., üzerinde taşıdığı silahı çekerek bu kez silahla Ü.B.'yi vurmak istedi. Olay yerine kısa sürede gelen polis bıçaklı saldırgan Z.E.'yi elindeki silahı bırakması için ikna etmeye çalıştı. İkna olmayan saldırganı yatıştırmak için havaya 4 el ateş açan polis güçlükle saldırganı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. 

Bu arada kanlar içerisinde yatan yaralıya çevredeki bir vatandaş ilk müdahalede bulunarak belindeki kemeri bacağına sarıp kanı durdurmaya çalıştı. Halsiz düşen yaralı 112 Acil Ambulans Servisi ekibi tarafından sedyeye alınarak İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polise teslim olan zanlı Z.E. gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2006 Perşembe 01:41:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?