2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Kızılay İSDEMİR'den yardım

Kızılay İSDEMİR Şubesi, Çelik-İş sendikasının katkılarıyla fakir ailelerin giyim, okul, ev eşyası ihtiyaçlarının karşılanacağı bir yardım kampanyası başlattı.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Türk Kızılay Derneği İSDEMİR Şube Başkanı Mevlüt Küçük, amaçlarının başta okula giden çocukların giyim ve okul ihtiyaçlarını temin etmek olduğunu belirterek, "2007 yılında kurulmuş olan Türk Kızılay Derneği İSDEMİR Şubesi olarak, şirketimizin ve sendikamızın vereceği destekle bundan sonraki yıllarda çalışmalarımızı daha faal olarak sürdürmek arzusundayız. Yakın zamanda derneğimizin katılmış olduğu bir faaliyette, şirketimizin yanındaki beldelerde çok zor durumda olan bazı aileleri tespit etmiş bulunmaktayız. Okula gitmek için ayakkabıya dahi ihtiyacı olan çocukların da yer aldığı ve maddi- manevi yardıma ihtiyacı olan bu ailelere yardımda en büyük destekçimizin değerli İSDEMİR çalışanları olacağına tüm kalbimizle inanıyoruz" dedi.

Kullanılabilir durumdaki her türlü giyim ve ev eşyalarının bağışlanması yoluyla kampanya vatandaşlardan da katkı beklediklerini kaydeden Küçük, "Dolabınızda bekleyen kullanmadığınız malzemeler bir çocuğun gözünde yanan mutluluk ışığı olsun onların sevincini birlikte paylaşalım" çağrısında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 12:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?