8
Mayıs
2024
Çarşamba
HATAY

Kızıyla aynı kaderi paylaştı

İSKENDERUN'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, otoyolda kullandığı pikabın devrilmesi sonucu araçta sıkışan işadamı hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, işadamı Osman Çolak'ın (42) kullandığı 31 L 3005 plakalı pikap, Adana-Antakya otoyolunun Sarımazı turnikeleri yakınlarında, kontrolden çıkıp takla atarak bankete devrildi. Araçta sıkışarak hayatını kaybeden sürücü Osman Çolak, yoldan geçen diğer araç sürücüleri ile çevreden gelen vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Sürücünün kazayı duyan yakınları olay yerine geldiklerinde sinir krizi geçirdi.

İskenderun'un Bekbele beldesinde 15 yıldır hafriyat ve inşaat malzemeleri işiyle uğraştığı belirtilen Osman Çolak'ın kızı Melike Çolak'ın da yaklaşık 1 yıl önce trafik kazasında öldüğü belirtildi.

Sarımazı'da malzemelerini karşıladığı inşaatı kontrol için yola çıktığı belirtilen Osman Çolak'ın kaza haberini duyan arkadaşları ve yöredeki belde belediye başkanları ile İskenderun Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bazı fabrika yöneticileri de kaza yerine geldi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından, Çolak'ın cenazesi İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İSKENDERUN'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 14:43:03
Güncelleme :17 Temmuz 2010 Cumartesi 14:48:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?